advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Coronacijfers woensdag: aantal besmettingen in regio stijgt met 120

Het aantal coronabesmettingen in onze regio is de afgelopen 24 uur toegenomen met 120. Dat blijkt uit de RIVM-cijfers van woensdag.

De nieuwe besmettingen zijn al vier dagen redelijk stabiel en met elkaar vergelijkbaar. Er wordt één overledene gemeld, het gaat om een inwoner van Oss. Ook zijn er twee mensen extra opgenomen in het ziekenhuis, één persoon uit Oss en één uit Bernheze. Daarbij moet wel vermeld worden dat de cijfers later mogelijk toch wat anders blijken te zijn. Er was namelijk opnieuw sprake van een storing bij de GGD bij de verwerking van de gegevens.

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch liggen op dit moment 33 mensen met een coronabesmetting op de verpleegafdelingen en 10 op de IC. Voor ziekenhuis Bernhoven in Uden zijn deze gegevens niet bekend.

De gemeente ’s-Hertogenbosch telde opnieuw de meeste nieuwe coronagevallen, namelijk 58. Daarna komen Oss (23), Meierijstad (22), Bernheze (7), Landerd (7) en Uden (3). Uitgebreide cijfers en statistieken vindt u op deze website onder het kopje ‘coronacijfers’.