advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Daders vernieling I Am Hadee melden zich

De kwajongens die de rood-witte I Am Hadee-letters eerder dit weekend vernielden, hebben zich gemeld. Na een oproep van de Nachtburgemeester om massaal foto's te delen, hebben ze zich bij hem bekend gemaakt en spijt betuigd.

De door de Nachtburgemeester eerder aangekondigde stille tocht gaat daarmee niet door. 

"Na een overweldigende kettingreactie van jullie met mooie foto's en woorden, voelden de daders zich zo ontzettend schuldig dat zij zich bij mij gemeld hebben. Een zeer oprechte en gemeende spijtbetuiging na een wijze les", zo schrijft hij op Facebook. Omdat ze het eerlijk hebben toegegeven, vindt hij het niet nodig om de jongens ook nog eens publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. "Juist in deze tijd moeten we goed in de spiegel kijken, pas dan wordt het écht véél mooier!"

De geheimzinnige Nachtburgemeester doet nu opnieuw een oproep aan mensen die de letters weer in goede staat willen opleveren. "Het zou fantastisch zijn als er door verschillende handjes toch weer iets moois op touw gezet kan worden. De tijd en financiële middelen kan ik daar zelf niet nog een keer voor inzetten. Het zou jammer zijn als de letters nu al een laatste reis naar de gemeentewerf moeten maken", aldus de Nachtburgemeester.