advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

De Pul Uden: ‘animo groter dan verwacht’

Cultuur- en poppodium De Pul in Uden is blij verrast met de belangstelling bij het publiek sinds de voorzichtige heropening begin deze maand.

“Het animo is groter dan verwacht”, zegt programmeur Hugo Berends.

De Pul is weer begonnen met het vertonen van films en vanwege de belangstelling gebeurt dat nu op meerdere dagen, in plaats van de vaste donderdag. Bezoekers reageren volgens Berends positief op de inrichting van de zaal, volgens de normen van het RIVM.

Het cultuur- en poppodium is momenteel bezig met ‘een steeds uitgebreider zomerprogramma vol concerten’. Zo was het concert van Rowwen Hèze-zanger Jack Poels zo in trek dat er een tweede concert is toegevoegd. “Op die manier maken we optimaal gebruik van onze ruimtes en artiesten en kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van live muziek in Uden”, aldus programmeur Hugo Berends.

De Pul is ook gestart met het uitzenden van digitale concerten. Afgewisseld met interviews worden die concerten getoond op de digitale kanalen van De Pul. Fans kunnen de artiesten steunen door tickets voor deze concerten te kopen. Een groot deel van de opbrengst vloeit direct door naar de artiesten.