De stad als stadion: City Bootcamp Oss

Dtv Sport en het SEC gaan in de serie De stad als stadion op zoek naar plekken in Oss waar bewogen wordt. In aflevering 9 zijn we bij de City Bootcamp Oss.

De City Bootcamp Oss maakt gebruik van de openbare ruimte om te sporten en bewegen. De bootcamplessen worden iedere week op vier locaties gegeven in Oss: de Schadewijk, het ronde kunstgrasveld bij SV TOP, bij kinderboerderij de Elzenhoek en in de bossen bij de Naaldhof. De lessen zijn toegankelijk voor de beginnende en gevorderde sporter.

Door de nieuwe lockdown moest ook City Bootcamp stoppen met groepssporten. De opnames voor de serie zijn gemaakt voor de huidige lockdown. Toch zit City Bootcamp ook de komende tijd niet stil. Sinds 16 december zijn er 7 dagen per week online lessen te volgen.

In onze challenge neemt Margriet Jordaan van de City Bootcamp het op tegen Marcel van der Venne, die meedoet aan de bootcamps. Zij proberen ieder zoveel mogelijk punten te scoren door de bal in een gat van het doek te gooien of schieten. De deelnemer met de meeste punten wint de aflevering.

Bekijk hier oudere afleveringen in de serie De stad als stadion: