advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Directievoorzitter Tanja Peters vertrekt bij Het Hooghuis

Tanja Peters vertrekt per 1 maart als voorzitter van de centrale directie van Het Hooghuis in Oss. Ze maakt de overstap naar scholengemeenschap De Rooi Pannen waar ze lid wordt van het college van bestuur.

Volgens haar komen in haar nieuwe baan diverse dingen samen. Ze wijst dan op haar studie aan de Hotelschool Maastricht, haar directiefunctie bij D-reizen en haar periode in het mbo en vo. De Rooi Pannen is een scholengroep die zowel vmbo- als mbo-onderwijs biedt, waarbij de mbo-opleidingen een link hebben met hospitality. Een situatie die ze niet aan zich voorbij kon laten gaan, zo zegt Peters zelf. 

Ze geeft aan dat ze terug kan kijken op een heel bijzondere tijd bij Het Hooghuis waarin de nodige uitdagingen zijn aangegaan en waarbij de scholengroep haar missie waar heeft weten te maken: leerlingen een voorsprong geven in de wereld van morgen.

“Ik heb het als een eer ervaren om onderdeel te mogen zijn van Het Hooghuis en daarmee van Stichting Carmelcollege en wil iedereen van harte bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Het Hooghuis heeft ongetwijfeld mijn leven gekleurd,” aldus Tanja Peters in een verklaring.