advertentie Banner Trined

Dré Hazes laat rug tatoeëren in Bossche tattooshop

Jim’s Tattoo Studio in Den Bosch kreeg zaterdag bezoek van André Hazes junior. De zanger is kind aan huis bij de tattoostudio en liet dit keer zijn rug tatoeëren.

“We zijn bezig met een tattoo op mijn rug, een Mayakalender”, vertelt Hazes. “Het moet vooral goed bij de rest van de tatoeages passen. “We hebben het ontwerp samen uitgekozen op internet en er onze eigen draai aan gegeven”, vult eigenaar van de studio Jimmy Hendriks aan. Hendriks verwacht een paar uur met het zetten van de tattoo bezig te zijn. “De tattoo is niet moeilijk om te zetten, maar je moet er wel voor zorgen dat alles recht en symmetrisch staat”, zegt hij over het ontwerp. “Dus ik moet me wel goed concentreren.”

De twee leerden elkaar zeventien jaar geleden kennen via de vader van André Hazes jr. Hazes: “Jim heeft toen iets lelijks op mijn arm bedekt. Toen ben ik bij hem blijven hangen en nu wil ik hier nooit meer weg.” De zanger is dus inmiddels kind aan huis in de studio aan de Havenstraat. “Het bier staat hier altijd koud voor me.”