Dtv Nieuws kijkt achter de spotlights en gaat in gesprek met zijn volgers

Wie zijn we? Wat drijft ons? Wat houdt ons bezig? Op zoek naar antwoorden gaat Dtv Nieuws iedere week in gesprek met mensen uit onze regio en brengen we de verhalen #vanhier.

Als nieuwsplatform zijn we vooral bezig met de gebeurtenissen die zich afspelen in de spotlights van onze samenleving. Maar veel verhalen worden juist verteld wanneer de spotlights uit staan.

Achter het nieuws

Om die verhalen toch te kunnen horen praat Dtv Nieuws sinds maart wekelijks met de mensen die het nieuws niet maken, maar lezen. In gesprek met onze volgers en ons publiek proberen we erachter te komen wie zij zijn. Wie de mensen zijn die samen met ons de Dtv-gemeenschap vormen.

Dat levert verhalen op die over van alles gaan maar desalniettemin voor velen herkenbaar zullen zijn. In een paar alinea’s vertellen onze volgers over een gevoel, situatie, herinnering of idee. Met elkaar vertellen ze het verhaal van onze regio.

Instagram

De rubriek #vanhier bestaat al een paar maanden, maar dan alleen op onze Instagrampagina. We vinden dat de verhalen die onze volgers daar vertellen een groter publiek verdienen. Daarom zullen we ze vanaf nu ook op onze website en andere social media publiceren.

Benieuwd geworden? De verhalen die we tot nu toe publiceerden zijn te vinden in de menubalk op onze homepage onder het kopje #vanhier. Je kan ook hier klikken.