Dtv past programmering aan vanwege coronavirus

Vanaf maandag 23 maart passen Dtv Den Bosch, Dtv Oss–Bernheze en Dtv Uden de programmering aan vanwege het coronavirus.

Op Dtv Den Bosch is vanaf dan elke dag ‘Kijk op Corona’ te zien. In het programma het laatste nieuws over de coronacrisis en de gevolgen voor Den Bosch.

De redacties van Dtv Uden en Dtv Oss-Bernheze slaan vanaf maandag de handen ineen en brengen elke dag samen een uitgebreider nieuwsbulletin dan normaal op beide zenders. Zolang als de coronacrisis duurt betekent het dat ook in Uden elke dag een nieuwe aflevering van het Dtv Nieuws te zien is, tot nu toe was dat eenmaal in de twee dagen.

Omdat op dit moment ook heel veel mensen thuis zijn, zorgt Dtv naast het nieuws voorlopig ook elke middag voor verstrooiing. Zo zijn er op Dtv Den Bosch de komende week elke middag tussen 13.00 uur en 16.00 uur uitzendingen te zien van het programma Voyant. In dit programma  mensen die gezien mogen worden in een bijzondere omgeving. Bij Dtv Oss–Bernheze zijn er in de komende weken herhalingen te zien van Gelukkig Hebben We De Foto’s Nog. Ook hier zijn de uitzendingen te zien tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Dtv Uden gaat de komende weken ook in de middag terug in de tijd.

Dtv Den Bosch, Dtv Oss–Bernheze en Dtv Uden brengen daarnaast voortdurend het laatste nieuws over het coronavirus in het speciale dossier op de website dtvnieuws.nl