advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Dwayne Green: 'We hebben laten zien dat we voor niemand bang hoeven te zijn'

FC Den Bosch ging maandag in de seizoensopener op bezoek bij De Graafschap met 4-2 onderuit. Geen punten dus en een voorlopige 16e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Verdediger Dwayne Green zegt zich - voor de camera van FC Den Bosch TV - nog geen zorgen te maken.

FC Den Bosch verloor weliswaar de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, toch is er bij Green nog genoeg ruimte voor optimisme. Hij zag dat zijn ploeg zich vooral voor rust sterk manifesteerde: “In de eerste helft waren we voetballend beter dan De Graafschap. Dat is ook ons sterke punt.
Het spel was echt goed, er zijn veel dingen waar we mee verder kunnen. Maar het is toch ook balen, want er had veel meer in gezeten."

Het is aan de ploeg van trainer Erik van der Ven om dat zondag te bewijzen, in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. FC Dordrecht komt op bezoek in De Vliert en dat is voor Green een bijzonder duel, aangezien het zijn voormalige werkgever is. In tegenstelling tot FC Den Bosch wist FC Dordrecht wél een resultaat over te houden aan de seizoensopener, met een 0-0 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. 

Green wordt daar niet zenuwachtig van: "Als we met dezelfde energie en organisatie spelen als bij De Graafschap, dan kunnen we echt wel punten pakken. We hebben laten zien dat we voor niemand bang hoeven te zijn."

De competitiewedstrijd FC Den Bosch – FC Dordrecht begint zondag om kwart voor vijf in Stadion De Vliert.