Eerlijk over Heesch West bezorgt folders

Inwoners dichtbij het geplande industrieterrein Heesch-West hebben een folder ontvangen van de actiegroep Eerlijk over Heesch West. Daarop kunnen zij hun zorgen uiten over het plan.

De folder, die dient als petitie, zal worden gebruikt bij het inspreken over het voorontwerp bestemmingsplan Heesch-West. De petitiebrief is geadresseerd aan de burgemeesters en wethouders van de gemeente Bernheze, Oss en 's-Hertogenbosch. Vóór 9 augustus moet deze verzonden worden. Op de brief kunnen mensen hun zorgen uiten. Er staan tien voorbeelden genoemd, waarbij mensen kunnen kiezen welke zorg zij delen. Onderaan kan men een handtekening zetten, als protest tegen Heesch-West.

De zorgen gaan over de industrie (categorie 5.1), de hoogte van de windturbines, toename van het vrachtverkeer, geluidsoverlast en de korte afstand op woningen. De andere voorbeelden die terugkomen op de folder zijn luchtvervuiling, onrechtvaardige lastenverdeling, bedreiging van de biodiversiteit en rommelig ruimtegebruik. Het laaste punt is gericht op de overheid, die bewoners zou negeren.

advertentie <p>Banner Woonboulevard Oss midden dec19</p>

Lees ook deze artikelen