advertentie Banner SNLR.nl

Elke donderdag een frietje met kroket

Bewoners van een appartementencomplex aan de Driek van Erpstraat in Oss krijgen van de snackbar in de straat elke donderdag een frietje met kroket aangeboden.

"Wij kregen een brief op de deurmat met de mededeling dat we, vier weken lang elke donderdag een frietje met kroket, mayo en mosterd voor onze deur afgeleverd kunnen krijgen", vertelt Marianne Buning.

"Bijzonder om te ervaren dat mensen er voor elkaar zijn in deze tijd van afzondering.

• Marianne Buning

Ze woont in een appartement tegenover cafetaria 't Krinkelhoekje dat het aanbod heeft gedaan. "Bijzonder om te ervaren dat mensen er voor elkaar zijn in deze tijd van afzondering", aldus Buning. "We hoeven alleen het formulier met “Ja” donderdags op onze raam te plakken."

Daarnaast stond in de brief dat er telefonisch om hulp kan worden gevraagd aan eigenaar Yvonne Loeffen door bewoners als dat nodig is, laat de bewoonster weten.

Kaartje
"En vanochtend lag er een zelfgemaakt kaartje in de bus, zomaar, van een moeder en dochter, ook voor alle bewoners. Ik wil 't Krinkelhoekje en de anonieme moeder en dochter bij deze bedanken voor dit lieve gebaar."