advertentie Banner SNLR.nl

FC Den Bosch boekt zege op FC Dordrecht

FC Den Bosch heeft vrijdagavond opnieuw een zege behaald in de Keuken Kampioen Divisie.

In het eigen stadion De Vliert won de ploeg met 3-2 van hekkensluiter FC Dordrecht.

De Bosschenaren hadden in de eerste helft het beste van het spel maar echt grote kansen leverde dat niet op. Vijf minuten voor de rust werd het dan toch 1-0. Na goed voorbereidend werk van Bouyaghlafen kon Paco van Moorsel van dichtbij binnentikken.

Meteen na de pauze verdubbelde FC Den Bosch de score. Na geklungel in de defensie van FC Dordrecht kon Ruben Rodrigues zijn achtste treffer van het seizoen binnenschieten. De wedstrijd was daarna nog niet gespeeld. In de 54e minuut tikte de Bossche doelman Wouter van der Steen Pedro Marques aan na een slechte terugspeelbal van Jens van Son. De bal ging op de stip en dezelfde Marques zorgde voor 2-1.

Lang konden de gasten niet juichen want twee minuten later was het alweer 3-1 voor FC Den Bosch. Bouyaghlafen schoot vanaf de rand van het strafschopgebied de bal knap in de verre hoek. FC Den Bosch kon de wedstrijd daarna vrij rustig uitspelen maar moest in de blessuretijd alsnog een treffer incasseren. Na wat gepruts in de verdediging kon Green de 3-2 eindstand op het bord zetten.

Door de tweede zege op rij stijgt FC Den Bosch naar de twaalfde plaats. De ploeg heeft nu 21 punten uit 17 duels.