advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

FC Den Bosch durft geen doelstelling uit te spreken

Trainer Erik van der Ven denkt pas na tien wedstrijden in de competitie te weten waar zijn ploeg FC Den Bosch dit jaar gaat uitkomen.

De selectie van FC Den Bosch is deze zomer flink verjongd, na het vertrek van meerdere ervaren spelers onder wie aanvoerder Danny Verbeek. Exact dat is de reden dat Van der Ven een uitspraak over een resultaat dit seizoen nog niet aandurft.

De club is er anderhalve week voor aanvang van het seizoen nog niet klaar voor. Almere City FC was afgelopen donderdag de betere ploeg. Ook verloren de Bosschenaren van TEC uit Tiel. "Naar mate de voorbereiding vorderde, kreeg je sterkere tegenstanders. Dan zie je dat we hier en daar nog stappen moeten zetten om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen", zegt Van der Ven. "We zijn aan het rondkijken of we de selectie nog kunnen versterken." 

Special van Dtv Sport

Volledige interviews met trainer Erik van der Ven en de nieuwe aanvoerder Wouter van der Steen zijn te zien in een special van Dtv Sport over de start van het nieuwe voetbalseizoen. Die is vanaf zaterdagavond 19.00 uur te zien op Dtv Oss-Bernheze, Dtv Den Bosch en dtvnieuws.nl.