FC Den Bosch geklopt door Almere City FC

FC Den Bosch is vrijdagavond tegen een nederlaag aangelopen in de uitwedstrijd tegen Almere City FC: het werd 3-1.

De thuisploeg kwam na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong. Een afgeslagen bal uit een hoekschop kwam voor de voeten van Efmorfidis en die passeerde met zijn schot de Bossche keeper Wouter van der Steen.

Nog voor de rust werd het ook nog 2-0. De treffer kwam op naam van Nicolas Romat die een bal wilde wegwerken maar daarmee zijn eigen doelman passeerde.

Voor de Bosschenaren werd het in de tweede helft dus een lastige klus maar de ploeg gaf het niet op. Na 55 minuten werd een goede aanval van FC Den Bosch afgerond door Sven Blummel en was er dus weer hoop.

Vincent Vermeij was dichtbij de 2-2 maar zag zijn inzet net naast gaan. En de ingevallen Danny Holla haalde van grote afstand keihard uit maar zijn schot knalde op de lat.

Almere had een spelhervatting nodig om de wedstrijd definitief te beslissen. Vanuit een hoekschop kwam de bal bij Bensabouh terecht en die knalde de bal fraai in de kruising. Meteen daarna kon Nicolas Romat met zijn tweede gele kaart van het veld en besloot FC Den Bosch de wedstrijd dus met tien man.

advertentie

Lees ook deze artikelen