FC Den Bosch: 'Met goed verhaal naar Zeist'

FC Den Bosch reist maandag met het volste vertrouwen af naar de KNVB in Zeist. Voorzitter Jan-Hein Schouten denkt alles op orde te hebben om een licentie te krijgen.

"Het ziet er goed uit. Hoewel we de laatste puntjes komend weekend nog op de i moeten zetten, gaan we maandag met een sluitende begroting richting Zeist", schrijft de voorzitter op de website van de club.

FC Den Bosch zat in een lang overnametraject. Kakhi Jordania wilde de voetbalclub overnemen, maar dat werd geweigerd door de licentiecommissie van de KNVB. De club kreeg uitstel voor het inleveren van een sluitende begroting. Er zouden veel spelers verkocht moeten worden om de boel op de rit te krijgen. Dat blijkt nu niet nodig.

"Uiteindelijk is het ter boordeling aan de licentiecommissie van de bond of ook zij van mening is dat onze aangepaste begroting, en het plan van aanpak dat daarbij hoort, nu in orde zijn. Wij hebben de verwachting dat dit zo is en we hopen zo snel mogelijk na maandag ook formeel het verlossende bericht te vernemen", aldus Jan-Hein Schouten.

De zaak dient maandag 26 augustus om 17.00 uur, bij de licentiecommissie van de voetbalbond in Zeist.

advertentie <p>Banner Woonboulevard Oss midden dec19</p>

Lees ook deze artikelen