advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

FC Uden houdt rekening met sober jubileum

Voetbalclub FC Uden bestaat op 1 maart 50 jaar, maar de vraag is of de club dat feestje kan vieren. “Corona zal een spelbreker worden, is de verwachting.”

De jubileumcommissie werkt aan een feestprogramma dat voor iedereen interessant is, maar veel hoop op een mooi jubileum is er niet. “We houden er rekening mee dat we rond de verjaardag van FC Uden weinig te vieren hebben in gezamenlijkheid met leden.” Dat zegt voorzitter Marco Hol in zijn nieuwjaarsboodschap.

Naast het niet kunnen vieren van het jubileum verwacht de voorzitter dat corona nog meer roet in het eten gooit. “Eerlijk gezegd houd ik er rekening mee dat we dit seizoen niet meer serieus aan een competitie gaan beginnen, dan wel afmaken. De maatregelen die nu nog gelden zullen stapsgewijs worden afgebouwd en ik vermoed dat de bewegingen met vele personen van en naar andere verenigingen voorlopig nog beperkt zal blijven.”

Coronamaatregelen opvolgen

De voorzitter vraagt aan de leden om de coronamaatregelen in acht te nemen zodat er snel weer samen gevoetbald kan worden. Het jubileum kan dan ook alsnog gevierd worden. “De festiviteiten voor het 50 jarig jubileum gaan zeker door, we zien wel op welk moment, maar dat is nu even van ondergeschikt belang.”