Fusieclub Dynamico presenteert tenue

Handbalclub Dynamico uit Oss en Heesch heeft haar nieuwe shirt voorgesteld. De onthulling stond gepland voor een live moment, maar omdat er momenteel geen zicht is op een grootschalig evenement, werd gekozen voor een video.

In januari werd al bekend uit welke kleuren het logo van de club zou bestaan: donkerblauw, wit en een streepje oranje. Die kleuren komen nu ook terug op het shirt waarin de voormalige spelers van Olympia '89 uit Oss en DOS'80 uit Heesch volgend seizoen gaan spelen. De lichtere kleur blauw is erbij gekozen om de letter d van het logo terug te laten komen in het tenue, een grote variant linksonder en veel kleine varianten op de rechtermouw. De stijl van het ontwerp is volgens de club strak en modern.

Het shirt van Kempa zal door de hele vereniging worden gedragen. Eigenlijk was het de bedoeling om het shirt eerder te presenteren, maar de coronacrisis zorgde voor flink wat vertraging. In de volgende video, gemaakt door Mees Swinkels Cinematopgraphy, werd het shirt onthuld:

Fusie bijna afgerond

Olympia’89 en DOS’80 zijn aan hun laatste weken bezig. Per 1 juli is Dynamico een feit, al ging de naamsverandering van de club al op 15 april in. Het eerste herenteam, dat uitkomt in de Eredivisie, staat volgend seizoen onder leiding van de nieuwe coach Vladan Mijalkovic.

Logo Dynamico