advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Geen fietstocht, maar wel een doneeractie voor goede doel

De MOV’s (Missie, Ontwikkeling en Vrede) van Reek, Schaijk en Zeeland organiseren dit jaar geen fietstocht vanwege corona, maar willen wel geld ophalen voor het goede doel.

Gewoonlijk houden de MOV’s ieder jaar een fietstour om geld in te zamelen voor goede doelen. Dat de drie fietstochten dit jaar door corona noodgedwongen niet doorgaan kan de organisatie wel begrijpen, maar geen geld ophalen voor het goede doel? Dat gaat er bij de MOV’s niet in.

De organisatie heeft daarom toch een doneeractie op touw gezet voor diverse stichtingen met projecten in Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Het gaat onder andere om stichting Medingha voor Ghana, Stichting Hulp Oost-Europa en stichting Pater Vos India.

De Landerdse MOV’s hopen dat mensen die van plan waren mee te doen aan de fietstochten en een bedrag kwijt zouden zijn voor deelname alsnog geld willen doneren aan het goede doel. Zij die willen doneren, kunnen dit doen via de website van de MOV’s.

In 2021 is er in Landerd wel weer een fietstocht. Deze zijn op 5 september in Zeeland, 12 september in Reek en 19 september in Schaijk.