advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Geen open dagen, maar live uitzendingen Udens College voor achtstegroepers

Het Udens College organiseert dit jaar voor leerlingen uit groep 8 een bijzondere kennismaking met de middelbare school: via speciale live uitzendingen op 14 en 21 januari.

“Vanuit de studio op locatie praten we aan tafel met diverse gasten: docenten, ouders en leerlingen”, licht Jean-Louis van der Veen, afdelingsdirecteur onderbouw vmbo, het concept toe. “Zo vertelt de ene leerling over zijn fietstocht naar school, een andere leerling praat samen met zijn of haar coach over coaching en begeleiding en laten we het favoriete pauzeplekje van een leerling zien.”

 “Met deze uitzending willen we de groep 8-leerling én hun ouders een inkijkje geven in de school. Zeker nu de open dag niet doorgaat, en andere mogelijkheden tijdelijk beperkter zijn vanwege de maatregelen”, vult Miel Smits, afdelingsdirecteur onderbouw havo/vwo, aan.

De uitzending op 14 januari is voor het havo/vwo, en op 21 januari is het vmbo aan de beurt. Ook vrijeschool Waldorf in Uden schuift aan, aan tafel op 12 januari. De uitzendingen starten om half 8 ’s avonds via de website van het Udens College.