advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Geen toestemming voor drive-in bioscoop bij Treurenburg

De drive-in bioscoop op de parkeerplaats bij chauffeurscafé Treurenburg staat op losse schroeven. Organisator Barry Kanters houdt hoop op een goede afloop.

De jaarlijkse openluchtbioscoop voor kinderen uit de Maaspoort kan dit jaar logischerwijs niet doorgaan. En dus werd er een corona-proof oplossing verzonnen in de vorm van een drive-in bioscoop, voor jong en oud. In binnen- en buitenland is daar al toestemming voor gegeven, maar dat geldt niet voor Den Bosch.

Tot teleurstelling van Barry Kanters. Hij heeft het initiatief opgezet en verliest daarbij de corona-maatregelen niet uit het oog. In Den Bosch lijkt het initiatief op de geplande data toch niet door te kunnen gaan. En dat komt volgens Kanters juist door de coronamaatregelen. “Wat nu de hele tijd tegenzit is het aantal bezoekers. Het zijn toch tachtig auto’s. En volgens de officiële regels mag je geen evenementen organiseren tot 1 september. Dat houdt het vooral tegen.”

Desalniettemin blijft hij hoop houden op een goede afloop: “We hopen stiekem wel de eerste te zijn. Den Bosch staat voor samen leven en leuke dingen met elkaar doen. Dit sluit daar perfect op aan.”