advertentie Banner SNLR.nl

Gemeente Oss neemt in stijl afscheid van afvalambtenaar Paul Brack

OSS â De gemeente Oss neemt vandaag afscheid van Paul Brack. Brack, hoofd Inrichten Beheer en Openbare Ruimte en voormalig wethouder van de gemeente Oss, gaat met pensioen.

Vanmiddag wordt Paul Brack thuis opgehaald met een vuilniswagen en voor het gemeentehuis afgezet. âDaar doet de gemeentesecretaris nog een woordje en op verzoek van Paul Brack blijft het daarbij. Geen sketchesâ, aldus zijn secretaresse.

Afgelopen vrijdag was er al een bbq-feestje met alle IBOR-medewerkers. âDat is elk jaar, maar dit keer stond het in het teken van 15 jaar IBOR en het afscheid van Paulâ, weet college Sjaak van der Loop. Paul Brack heeft sinds de oprichting de leiding over deze afdeling. 
DuurzaamheidspleinVoor afvalambtenaar Paul Brack is het voorbereiden van nog meer samenwerking tussen de gemeente Oss en de kringloopbedrijven op het Duurzaamheidsplein de laatste klus geweest. De verbouwingswerkzaamheden voor de nieuwe inrichting van de Milieustraat zijn vorige week gestart. Eind december moet het Duurzaamheidsplein klaar zijn.