advertentie Banner SNLR.nl

Gemeenteraadsverkiezingen te volgen bij Dtv

Dtv besteedt de komende weken op drie kanalen uitgebreid aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Op Dtv Den Bosch, Dtv Oss-Bernheze en Dtv Uden zijn portretten van alle lijsttrekkers te zien, is er per gemeente een Dtv-lijsttrekkersdebat en worden de uitslagenavonden verslagen in een live-uitzending op 21 maart.

Dtv voegt eenmalig haar drie kanalen samen en zendt op woensdag 21 maart vanaf 21.30 uur een gezamenlijk live-programma uit voor Uden, Oss, Bernheze en Den Bosch. Daarin is een verslag vanuit de vier gemeenten met alle uitslagen en duiding vanuit de studio te zien. Ook de uitslagen vanuit Landerd worden meegenomen.

Debatten
Windmolens wel of niet, meer geld voor de zorg en wat gaat er nou gebeuren met die nieuwe weg die er maar steeds niet komt. Er zijn genoeg lokale thema’s die discussie behoeven en dat gaan we doen in een debat met alle lijsttrekkers.

De debatten worden van opgenomen op de onderstaande data. Publiek is van harte welkom.

Debat Uden: dinsdag 13 maart in Markant om 20.00 uur
Debat Oss: woensdag 14 maart in Theater de Lievekamp om 20.00 uur
Debat Den Bosch: donderdag 15 maart in Theater aan de Parade om 20.00 uur
Debat Bernheze: vrijdag 16 maart in Nesterlé Nistelrode om 21.00 uur

De debatten worden op alle Dtv-kanalen uitgezonden op zondag 18 maart om 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur. Op het kanaal van Dtv Oss-Bernheze worden de debatten van Oss en Bernheze afwisselend uitgezonden. De debatten zijn live te volgen op de websites en in de Dtv-apps en naderhand terug te zien.

Aanloop naar de verkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen zijn het podium voor lokale politici, maar niet iedereen kent de lijsttrekkers. Dtv stelt de lijsttrekkers van Uden, Oss, Bernheze en Den Bosch aan de kijkers voor in korte filmpjes van twee minuten waarin de kijkers kennis maken met de mens achter de lijsttrekker. De miniportretjes zijn vanaf nu al dagelijks te zien als onderdeel van het Dtv Nieuws.