advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Gestolen scooter in vijver in Veghel gedumpt, politie houdt twee verdachten aan

De politie heeft maandagavond twee mannen aangehouden die een scooter hadden gestolen en die vervolgens in een vijver op de Melisselaar in Veghel dumpten. Een derde verdachte is spoorloos.

De politie werd door buurtbewoners ingelicht dat zij in de omgeving van de Gagellaar drie mensen zagen sjouwen met een scooter. Vervolgens zag een andere melder dat zij de scooter in de vijver dumpten en wegliepen. 

Doordat een van de getuigen telefonisch doorgaf waar de verdachten liepen, wist de politie twee verdachten staande te houden. De derde wist te ontkomen. Bij het fouilleren werden onderdelen en gegevens van de scooter aangetroffen. Beide mannen werden aangehouden en zijn overgebracht naar het hoofdbureau van de politie in Den Bosch.

De gedumpte scooter troffen de agenten later op de avond aan in de vijver op de Melisselaar. Daarbij bleek het water van de vijver verontreinigd door lekkende olie. De scooter is in beslaggenomen en de politie neemt contact op met de rechtmatige eigenaar voor het doen van aangifte.