advertentie Banner SNLR.nl

Gewelddadige overval Den Bosch: drietal steelt honderden euro's

Op de Vierde Rompert in Den Bosch heeft in de nacht van zondag op maandag een overval op een woning plaatsgevonden. Daarbij werd de bewoner van het huis neergeschoten en werd van meerdere mensen geld gestolen.

De bewoner was aan het kaarten met ongeveer vijf vrienden en kennissen op de benedenverdieping toen drie vermoedelijk gewapende overvallers de woning binnendrongen. De daders waren allemaal donker gekleed en droegen gezichtsbedekking. De aanwezige mensen werden door de overvallers bedreigd en er werd geld geëist. Naar schatting maakten de overvallers enkele honderden euro's buit.

Toen de daders er vandoor gingen ontstond er een situatie waarbij door de daders werd geschoten. Daarbij raakte de bewoner gewond. Hij werd in het bovenlichaam geraakt, maar is niet in levensgevaar. De aanwezige gasten zijn allemaal voor verhoor meegenomen naar het politiebureau

De politie kreeg rond 03.10 uur een melding en de hulpdiensten gingen direct ter plaatse. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt door de forensisch rechercheurs onderzoek gedaan. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.