Gouden Oogappel voor Roy Thijssen

Roy Thijssen, voorzitter van Stichting Hart voor Live Muziek, heeft van de gemeente Oss een Gouden Oogappel gekregen voor zijn vrijwilligerswerk.

Stichting Hart Voor Live Muziek organiseert de evenementen Rockronde Oss en Bourgondival Van Streek. 

Ook is hij initiatiefnemer én beheerder van het platform HartvoorOss.nl. Met dit platform zet hij zich belangeloos in voor Oss en de Ossenaren, op wat voor manier dan ook. Goede doelen kunnen rekenen op de steun van hem met zijn Messentrekkerbier, de kinderboeken van Ossy en met Muziek op Woensdag in cultuurpodium De Groene Engel.

Naast deze initiatieven helpt hij verschillende Osse organisaties met grafische ontwerpen voor hun vereniging of evenement.

"Op de voorgrond staan is helemaal niets voor Roy, maar op de achtergrond staat hij altijd voor iedereen klaar! Hij is een stille oerkracht, bescheiden en onbaatzuchtig. Een Gouden Oogappel voor Roy is dan ook meer dan verdiend!", zegt de gemeente Oss

Gouden Oogappel
De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant. De uitreiking van de Oogappel gaat vergezeld van een oorkonde, een cheque van € 250 en feestelijke taart.

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen