Udenaar wil geen culinaire friet: Goudtsmidt nu alweer dicht

Het was een ambitieus plan, een culinaire snackbar met friet-truffel en risottobitterballen. Maar Goudtsmidt Fritessmederij blijkt geen succes in Uden en sluit na minder dan een jaar alweer de deuren.

De culinaire snackbar werd in april vorig jaar geopend door de eigenaren van café Cravt Brouwlokaal met het doel om friet naar een hoger niveau te tillen, maar dat concept kwam niet van de grond in Uden.

Faillisement
De zaak is dinsdag failliet verklaard, maar de eigenaren zelf willen daar niets over kwijt. "Het is altijd jammer als je een zaak moet sluiten, maar dat is ondernemen", zegt Marcel Willemen. Milou Baal vult daarop aan: "We zijn niet failliet. Het enige wat ik kan zeggen is dat we bezig zijn met de verkoop van het pand." 

Het ondernemersstel verklaart bezig te zijn met uitbreiding van Cravt en zich daar de komende tijd op te willen focussen. Willemen: "Hier zat zoveel tijd en energie in, dat we ermee gestopt zijn." Maar, benadrukt hij: "Het is een keuze die we zelf maken en we gaan van het positieve uit."

advertentie

Lees ook deze artikelen