advertentie Banner SNLR.nl

Grote Optocht Oeteldonk live, exclusief gesprek nieuwe prins

De Grote Optocht van Oeteldonk wordt op carnavalsmaandag live uitgezonden op Dtv. De uitzending is te volgen op tv en via internet.

Het is voor het eerst dat de optocht live is te zien op Dtv. Daarvoor werkt de publieke lokale omroep samen met Omroep Brabant en de Oeteldonksche Club. Daarnaast is op Dtv de Prinsenkruis - de overgang van de oude naar de nieuwe prins - en een interview met de nieuwe prins te zien, in samenwerking met de Oeteldonksche Club.

Voor wie de optocht maandag niet kan kijken, of alle praalwagens gewoon nog een keer wil zien, wordt de live-uitzending dinsdag overdag herhaald.

Carnavalszaterdag en -zondag
Vanaf zaterdagavond 19.00 uur wordt een samenvatting van de jeugdoptocht in Oeteldonk uitgezonden. Die dag is ook de Prinsenkruis te zien. 

Vanaf zondagavond 19.00 uur zendt Dtv een verslag uit van de intocht van de nieuwe prins. In de uitzending is onder meer de aankomst en de onthaal door Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd te zien. Aansluitend stelt de nieuwe prins zich voor in een uitgebreid interview.

Ook een samenvatting van de carnavalsoptocht van Zandhazendurp (Rosmalen) wordt vanaf zondagavond, na de intocht en het interview met de prins van Oeteldonk, op Dtv uitgezonden.

Beleef carnaval op Dtv
Dtv is online te volgen via www.dtvdenbosch.nl, Facebook, Instagram en Twitter. Op tv zendt Dtv uit via Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1301.