HAS Hogeschool krijgt nieuw bestuurslid

Erwin van Geenen wordt lid van het College van Bestuur van Has Hogeschool. Hiermee is het college, dat verder uit Liz Chermin en Dick Pouwels bestaat, weer compleet.

Van Geenen is nu nog directeur bedrijfsvoering bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Per 15 augustus begint hij als nieuw collegelid. Voor de HAS Hogeschool gaat hij zich onder andere bezighouden met de portefeuille bedrijfsvoering.
 
Voor Van Geenen zal er genoeg te doen zijn. De Hogeschool waar hij gaat werken is de afgelopen jaren gegroeid naar ruim 38000 studenten in Den Bosch en Venlo. Daarnaast zit de school in de top 3 van de beste hogescholen in Nederland. Hans Huijbers, voorzitter van de Raad van Toezicht, wil deze positie graag behouden en verder ontwikkelen. “We zijn blij met de komst van Erwin. Hij kan helpen met het versterken en verduurzamen van de bedrijfsvoering”, zegt de voorzitter.
 
Ook van Geenen heeft zin in zijn nieuwe baan. “In de organisatie verder professionaliseren, zie ik een uitdaging. Hoe kunnen we, met behoud van de signatuur van de HAS, de organisatie verder ontwikkelen en voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen