advertentie Banner SNLR.nl

Herinneringsketting na 1,5 jaar teruggevonden

Na 1,5 jaar zoeken heeft Margot van den Boom uit Uden haar herinneringsketting met de as van haar vader eindelijk terug. Dankzij een oplettende kijker van Dtv. 

Het heugelijke nieuws wordt bekendgemaakt door de rechtmatige eigenaresse zelf, als ze de redactie een berichtje stuurt via Facebook. ''Het ongelooflijke is dan toch gebeurd, mijn hangertje is gevonden!'' En ook nog op een logische plek, in de haagjes bij ziekenhuis Bernhoven. 

Margot moest  16 maart 2018 het bijzondere sierraad afdoen bij een onderzoekje en daarna ging het mis. Een lange tijd van onzekerheid brak aan. Ze schakelde zelfs een medium in.  

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdagavond kwam het verrassende telefoontje van de heer van de Pol uit de Udense Pastoor van Doornstraat. Hij zag hoe Margot haar verhaal vertelde in het journaal van Dtv Uden en toen viel alles ineeens op zijn plek. 

Schoffelen 
''Tijdens het schoffelen gevonden. Hij nam het mee naar huis en bewaarde het. Het was flink vervuild inmiddels, maar het was het echte hangertje. ik heb het meteen gepoetst'', zegt een zeer gelukkige van den Boom. 

Nu kan ze eindelijk weer motorrijden met de as van haar vader om de nek en weer gesprekken voeren met hem. ''Zie je dat pap, die beesten hier, die bomen daar?''