Stella Bergsma, een van de deelnemers aan Het VerhAal

Het VerhAal kan nog deelnemers gebruiken

De deelnemerslijst van het evenement Het VerhAal groeit nog steeds maar de organisatie heeft nog ruimte voor mensen die ook optredens willen verzorgen. Het gaat om optredens in de pendelbus en langs de route.

De vierde editie van Het VerhAal wordt gehouden op 29 augustus en bestaat uit 10 kilometer aan optredens langs de Aa tussen Veghel en Heeswijk-Dinther. Er is daarbij ruimte voor literatuur, kunst en muziek. Mensen kunnen langs de route wandelen of fietsen en kunnen ook gebruik maken van de fluisterboot en een pendelbus. Die stopt op verschillende punten op de route, zoals bij de Bibliotheektuin in Veghel, de Kilsdonkse molen, kasteel Heeswijk en de Noordkade.

Een flink aantal schrijvers, muzikanten, theatermakers, acteurs en performers heeft hun medewerking al toegezegd. Dat zijn onder anderen Peter Faber, Stella Bergsma, Amara van der Elst, Hoorn des Overvloeds, Ellen van Geel en Annelies van Wijk.

Mensen die zelf ook een optreden willen verzorgen, kunnen zich dus nog aanmelden. Dat geldt ook voor degenen die liever willen helpen met het opbouwen van het evenement. Zij kunnen terecht op de website www.hetverhaal.nu.