advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Horeca- en carnavalsman Paul Vellekoop overleden

Horecaman, oud-centrummanager en voormalig Stadsprins in Oss Paul Vellekoop is zondag op 70-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de spierziekte ALS.

In 1999 was horecaondernemer Vellekoop de eerste centrummanager in Oss. De huidige centrummanager Jack van Lieshout werkte tussen 2010 en 2017 met hem samen toen hij bestuurslid was van het CMO. Ook zat hij met hem in de marktcommissie. “Een zeer aimabele betrokken man met een groot netwerk en veel kennis van centrumzaken, specifiek horeca en markt”, zegt Van Lieshout over Vellekoop.

Ook in de Osse carnavalswereld wordt stilgestaan bij zijn overlijden. De SCVO plaatst een statement op de eigen website. Vellekoop was in 2001 Stadsprins Paul I, en leidde toen samen met adjudant Heikki het Osse carnaval. ‘Een carnavalsvierder in hart en nieren’, zo herinnert de SCVO Paul Vellekoop, die ook jarenlang actief was voor de club Doet Hier Iets.

“Wij wensen zijn familie, in het bijzonder Lieke, veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies”, zo laat de SCVO weten.