advertentie Banner SNLR.nl

Hotel Central in Den Bosch brengt muziek naar de gasten

Hotel Central in Den Bosch gaat concerten geven op de binnenplaats van het hotel.

Bezoekers van het hotel op de Markt kunnen vanuit hun kamer genieten van het concert. Directeur van het hotel Karin Rademaker kwam op dit idee na een oproep van de gemeente om ideeën te bedenken voor de zomer. “Ik lag wakker na de oproep van de gemeente en ik dacht wat kunnen we doen? In het hotel mogen gasten komen en zo kan ik muziek naar de mensen brengen”, vertelt Rademaker enthousiast.

Het eerste concert is op zaterdag 30 mei en wordt verzorgd door Joke Bruijs, Frits Landesbergen, Paul Poulissen en Edwin Corzilius. Bij het tweede concert op zondag zullen onder andere Jean Louis van Dam en Deborah Carter optreden.

Het is geen toeval dat deze concerten in het pinksterweekenden worden gegeven. Eigenlijk zou dat weekend Jazz in Duketown in de Bossche stad zijn. Op deze manier wil het hotel toch iets muzikaals bieden.

Om het concert bij te wonen moet er wel een kamer geboekt worden met het arrangement Bossche zomer special. Na het eerste weekend zal het hotel nog meer concerten organiseren. “Ik verheug me er enorm op.”