Hutten en Büttner gevleid door interesse TOP Oss

De nieuwe aanwinsten Lars Hutten en Giovanni Büttner zijn gecharmeerd van de werkwijze van TOP Oss. Ze voelen zich na een paar trainingen al thuis bij de club.

TOP Oss verraste vorige week met de komst van Hutten. De 29-jarige aanvallende middenvelder/spits stond vorig jaar al in de belangstelling van TOP. Hutten verlengde toen zijn contract bij Eredivisieclub Fortuna Sittard. "We hebben altijd contact gehouden", vertelt Hutten, van wie het contract bij Fortuna af liep. "Ze wilde me nu weer erg graag hebben." 

Aan Hutten de taak om publiekslieveling Bryan Smeets te doen vergeten. "Ik ben een ander type speler, maar ik wil net als hij zorgen voor veel doelpunten en assists." De verwachting van Hutten is dat hij dit seizoen tussen de 10 en 15 doelpunten gaat maken voor TOP.

Büttner
De andere nieuweling is Giovanni Büttner. Hetneefje van Alexander stond vorig jaar onder contract bij Go Ahead Eagles. Daar kwam hij maar tot 1 optreden. Dat moet dit jaar beter. TOP meldde zich bij zijn zaakwaarnemer. Na een paar proeftrainingen waren ze er al uit dat er een eenjarig contract moest volgen. "Het klikte gelijk. Ik ben blij dat ik hier ben en hoop dat ik een goed seizoen ga draaien."

advertentie <p>Banner Trined 0719</p>

Lees ook deze artikelen