Joël van den Berg kijkt uit naar wedstrijd tegen oude club

Joël van den Berg uit Heesch speelt zondagmiddag een bijzondere wedstrijd. De HVCH-speler kwam vorig seizoen nog uit voor de ploeg waartegen hij moet spelen: Berghem Sport.

Van den Berg is bezig aan zijn eerste seizoen bij de senioren van HVCH. "Nadat ik de gehele jeugdafdeling in mijn woonplaats heb doorlopen, maakte ik de overstap naar Berghem Sport. Omdat ik nog niet goed genoeg was voor het eerste van HVCH." Deze zomer kwam er een telefoontje om terug te keren naar Heesch. Hij voelt zich direct weer thuis bij HVCH.

Voor de tweede wedstrijd van het seizoen trapt HVCH zondag thuis af tegen Berghem Sport. "Toen ik tekende bij HVCH, wist ik nog niet dat Berghem Sport zou promoveren. Want de competitie was stilgelegd door corona", zegt Van den Berg. In het eerste competitieduel was HVCH te sterk voor Leones (0-2). De club uit Berghem ging de eerste wedstrijd ten onder tegen Best Vooruit met 5-1.  Van den Berg ziet in Berghem Sport desondanks een geduchte tegenstander. "We mogen ze niet onderschatten."

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur op sportpark de Braaken in Heesch.