advertentie Banner SNLR.nl

Inschrijving Kindervakantieweek Oss-Zuid geopend, invulling nog onbekend

De inschrijving voor de 45e editie van de Kindervakantieweek Oss-Zuid is geopend, maar hoe het programma eruit gaat zien en of het überhaupt doorgaat, is nog niet bekend.

Daarvoor is het afwachten tot woensdagavond, wanneer de organisatie in gesprek gaat met wethouder Thijs van Kessel. In dat gesprek moet duidelijk worden of de week doorgaat en zo ja, in welke vorm.

De Kindervakantieweek Oss-Zuid duurt van 11 tot en met 14 augustus en is een initiatief van de stichting Kindervakantiewerk Oss-Zuid. Als het aan penningmeester en secretaris Ferry Vullings ligt, gaat de 45e editie ondanks de coronamaatregelen gewoon door: “Daar ga ik wel vanuit. We zorgen voor voldoende desinfectiemiddelen, we reinigen alles voortdurend, we denken eraan om het programma in te delen in tijdblokken en afhankelijk van het gesprek van woensdag zullen er waarschijnlijk ook minder kinderen kunnen meedoen.”

Hoewel het doorgaan van de Kindervakantieweek nog helemaal niet zeker is, kunnen kinderen zich wel al inschrijven. In een dag tijd zijn er al twintig inschrijvingen binnengekomen. “Maar mocht blijken dat het om wat voor reden dan ook niet door mag gaan, dan krijgt iedereen netjes zijn geld teruggestort”, belooft Vullings.