advertentie Banner SNLR.nl

Jonge overvallers tankstation Berghem te voet gevlucht

De drie jongemannen die donderdagavond een overval pleegden op het tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem zijn te voet gevlucht.

Ze zijn de Burgemeester van Erpstraat overgestoken en vermoedelijk via de Veldstraat en de Parlevlietstraat weggerend, meldt de politie.  Vrijdag wordt het buurtonderzoek voortgezet, verdachten zijn tot nu toe nog niet aangehouden.

Op de uitkijk
De mannen die tussen de 16 en 20 jaar oud zouden zijn, stonden vermoedelijk al enige tijd op de uitkijk rondom het Shell Hanex tankstation voordat ze de shop inrenden. Bij de inval riepen ze 'overval, overval' en bedreigden de aanwezige medewerker met een steekwapen. Bij de greep uit de kassa zijn enkele honderden euro's buitgemaakt.

Impact
De impact op het slachtoffer en de omgeving is groot en de politie neemt de zaak hoog op. Vandaag is het tankstation gewoon open, maar voor een reactie en de impact op het personeel wordt doorverwezen naar het hoofdkantoor van Shell Hanex. "In verband met het lopende onderzoek is ons gevraagd om geen mededelingen te doen", zegt Gerrit die vrijdagmorgen in de shop aan het werk was.

Camerabeelden
De politie heeft inmiddels enkele tips binnengekregen en ook zijn er camerabeelden. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht zich te melden en ook camerabeelden die mogelijk iets bruikbaars hebben opgenomen wil de politie graag hebben.