De nieuwe locatie van het jongerencentrum, in de Brede Bossche School De Hambaken Google Streetview

Jongerencentrum De Hambaken naar andere locatie

Wethouder Ufuk Kâhya zal op woensdag 7 oktober de deuren openen van het nieuwe De Hambaken. Het jongerencentrum verhuist naar een ruimte in de Brede Bossche School De Hambaken.

De oude Gabriëlschool waar De Hambaken tot voor kort zat wordt gesloopt. Omdat de sloop steeds dichterbij komt, moesten Hambaken Connect en PowerUp073 samen met de gemeente 's-Hertogenbosch op zoek naar een nieuwe locatie. Die is nu aan Het Wielsem 1 in Den Bosch gevonden. 

Het afscheid is dubbel voor de samenwerkende teams van Hambaken Connect en PowerUp073. “We kijken terug op twee mooie jaren waarin veel initiatieven en samenwerkingen zijn ontstaan, indrukwekkende ontmoetingen hebben plaatsgevonden en bovenal veel talenten zijn ontdekt”, zegt Youssef Noudri van Hambaken Connect. "We zetten deze lijn voort op onze nieuwe locatie in het hart van de Hambaken met een veelzijdig programma voor kinderen, jongeren en hun ouders." Voor PowerUp073 team Noord blijft de nadruk liggen op (sport)activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar.

Vanwege de coronamaatregelen gebeurt de opening op 7 oktober om 14.00 uur geheel zonder publiek.