Foto: website Dynamico

Jordi van Erp verlaat Dynamico en gaat spelen in de BENE-league

Jordi van Erp gaat handbalvereniging Dynamico na 18 jaar verlaten. De 21-jarige speler verhuist naar Quintus dat uitkomt in de hoogste handbaldivisie van het land.

"Het was nu of nooit", zegt Van Erp. "Als ik de stap nu niet maak ben ik bang dat ik spijt krijg. Daarnaast wordt het steeds lastiger voor de club om mijn vertrek op te vangen naarmate ik langer bij de fusieclub Oss/Heesch speel."

Uiteindelijk koos Van Erp voor het avontuur bij Quintus dat terugkeert op het hoogste handbalniveau. "Ik verwacht een leerzaam seizoen. Er staat een groep met jonge jongens aangevuld met meer ervaren spelers. Natuurlijk zullen we wel eens hard onderuit gaan, maar daar moeten we van leren.

Jeugdvriend

Met Van Erp erbij spelen er nu drie Ossenaren in de BeNe-league. De twee broers Jeroen en Tim Roefs komen uit voor KRAS/Volendam. Voor Van Erp is Tim geen onbekende. "Wij zijn goede vrienden en kennen elkaar al vanaf de luiers. Daarnaast speelden we samen in Oranje. Ook ging ik een aantal keer per jaar op bezoek bij hem toen hij in Sittard op kamers woonde. Leuk om hem nu als tegenstander te treffen.