Kaartverkoop TOP Oss gaat als een speer

TOP Oss lijkt steeds meer te leven in Oss. Vorige week dinsdag begon de kaartverkoop voor TOP Oss – Sparta Rotterdam en duizenden mensen wisten de club inmiddels te vinden.

De teller van verkochte kaarten van de halve finale van de play-offs tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam staat na een week kaartverkoop op 2140. Voor TOP Oss is dat een flink aantal, al is het lastig in te schatten hoe bijzonder dit is. "We hebben geen idee want het komt niet zo vaak voor dat we de halve finale spelen. Maar ik denk dat dit een mooi aantal is", vertelt Bart van Grinsven van TOP Oss. 

 

Zelf merkt Van Grinsven dat de club meer leeft in de stad. "Ik kom zelf uit Oss en vooral in mijn directe omgeving krijg ik het heel vaak terug. 'Nou gaat het erom, nu koop ik ook een kaartje en ik ben er zeker bij', dat hoor ik. Dus mensen willen er wel bij zijn. Ik hoop dat we dat straks terugzien op de tribune."

Met de halve finale van de play-offs gloort de Eredivisie aan de horizon. En tja, dromen mag altijd. Ook Van Grinsven waagt zich eraan. "Het zijn maar vier wedstrijdjes. Je bent er gewoon heel dichtbij. Je moet dromen. En de staf en de spelers hebben ook uitgesproken om te willen winnen." Dus waar gaat dit eindigen? Een lachende Van Grinsven: "Twee weken dronken?"