advertentie Banner SNLR.nl

Kijk en luister vandaag live naar inzamelactie Voedselbank

De Voedselbank Oss en omgeving probeert 1000 kratten vol voedsel op te halen. Of dat lukt, is de hele dag te volgen op Dtv Oss/Bernheze en MFM Brabant.

De radio-uitzending bij de AH op het Burchtplein in Oss is om 9.00 uur begonnen. De beelden zijn ook op Dtv Oss te zien.

Vorig jaar werd de inzamelingsactie gehouden bij drie supermarkten en dat leverde ruim 350 volle kratten op. Voorzitter Bert Elberse van de Voedselbank hoopt met tien deelnemende supermarkten op zo'n 1000 volle kratten. Rond 17.00 uur hopen we te weten wat de opbrengst is.

Via deze link is de rechtstreekse radio-uitzending te volgen. De televisie-uitzending is te bekijken op deze pagina.

De supermarkten waar de Voedselbank staat, zijn in Oss: AH Burchtplein, AH Sterrebos en de drie Jumbo’s Van Bergen (Vierhoeksingel, Wolfskooi en Kardinaal de Jongstraat). In Heesch is de Jumbo aan de Schoonstraat het inzamelpunt, in Berghem Jumbo Mr. Gielenplein. In Lith staat de Voedselbank bij de Plus-supermark. In Schaijk zijn de twee supermarkten (AH en Jumbo) aan het Kapelanieplein de inzamelpunten naast dorpshuis Phoenix dat ook de hele actiedag open is om producten af te geven.