Kinderopvang De Benjamin neemt Piccino Nistelrode definitief over

Kinderopvang De Benjamin in Nistelrode neemt definitief de locatie van peutercentrum Piccino in het dorp over. Hiermee is voor de ouders die kinderen hebben bij Piccino de druk van de ketel.

Ouders van kinderen die gebruikmaken van het peutercentrum kregen vorige week tot hun schrik bericht dat de locatie in Nistelrode per 1 januari stopt. Nu neemt kinderopvang De Benjamin het peutercentrum over. “Na overleg en een enquête onder ouders van Piccino hebben we besloten om op te schalen naar een tweede peutergroep en deze te plaatsen op de Kubiek”, doelt Mirjam Verbruggen-Herlé op de locatie van Piccino.

Ook heeft De Benjamin de intentie om verder te gaan met pedagogische medewerkers die nu nog werkzaam zijn bij Piccino. Voor veel ouders zou dit fijn zijn, want vooral het behouden van de vertrouwde leiding was voor hen reden om in actie te komen.

De locaties van Piccino in Heesch, Heeswijk-Dinther en Loosbroek worden overgenomen door Humankind. Voor de locatie in Vorstenbosch is nog geen concrete oplossing. Kinderopvang Stap voor Stap voert hierover gesprekken.