advertentie Banner SNLR.nl

Klaas Wels baalt van lastminute verlies TOP

TOP Oss bood dinsdag goed partij tegen Eredivisieploeg RKC Waalwijk. In de slotfase kreeg doelman Miha Tetičkovič toch een doelpunt om de oren (0-1).

Sportpark De Wilgendaal in Herpen was het decor van de derde oefenwedstrijd in de aanloopfase naar het nieuwe seizoen. De eerste twee oefenpartijen van TOP gingen verloren, tegen Excelsior en Willem II. De wedstrijd tegen RKC gaat lang gelijk op, met weinig kansen voor beide ploegen. Met een aanvallend ingesteld middenveld bood de ploeg van Klaas Wels aardig weerstand. 

In de tweede helft werd gespeeld in een totaal andere opstelling. Veel proefspelers kwamen in actie, waaronder de Sloveense doelman Tetičkovič. Hij maakte indruk met een paar ijzersterke reddingen, maar werd in de slotfase alsnog gepasseerd door Sylla Sow.

 

"Er zit bij mij irritatie dat we in de slotfase nog deze goal tegen hebben gekregen", zegt Wels. Hij blikt ondanks dat tevreden terug op het spel van zijn formaties in de eerste (5-3-2) en tweede helft (4-4-2). Over de toekomst van zijn proefspelers doet hij pas na zaterdag uitspraken.

Ook de volgende wedstrijd van TOP Oss wordt in Herpen gespeeld. Zaterdagmiddag speelt TOP om 14.00 uur tegen De Graafschap.