Klaas Wels nieuwe trainer van MVV

Trainer Klaas Wels is met ingang van het komende seizoen de nieuwe trainer van MVV Maastricht. Wels tekent voor twee seizoenen.

De Limburgse club maakte de komst van Wels zaterdagmiddag bekend op Twitter. Onlangs werd al bekend dat hij vertrekt bij TOP Oss.

Het bestuur van MVV ziet in Wels de perfecte opvolger van trainer Kalezic. "De succesvolle trainer van TOP Oss past precies in het plaatje dat MVV voor ogen heeft. Immers is Wels een trainer die qua spelstijl in het verlengde van Darije Kalezic werkt en daarbij ook volledige passie en inzet van zijn spelers vraagt."

Prachtige club

Wels is blij met zijn stap naar MVV, dat voor hem zijn tweede profclub wordt als trainer. "Ik ben vereerd en trots om in Maastricht aan de slag te mogen gaan. Het is een prachtige club met een mooi stadion en altijd enthousiast publiek. Een grote club met historie in een geweldige stad. Een club die leeft in de stad. Dat zie je ook aan de toeschouwersaantallen."

De trainer heeft als doel om met MVV de play-offs voor promotie naar de Eredivisie te bereiken. "Stap voor stap richting de play-offs, spelers beter maken, de Academy. Daarbij een speelwijze die volledig bij mij past. Ik ben een trainer die van zijn spelers eist dat ze de bereidheid hebben om altijd alles te geven. Het uiterste van zichzelf vergen. Dat zijn de spelers aan zichzelf, het team, de club, de sponsors maar zeer zeker ook aan de trouwe supporters verplicht. Altijd het maximale leveren, voor minder ga ik niet. Sterker nog, ik eis dat.”