advertentie Banner SNLR.nl

Klaas Wels: 'Ons spel in de eerste helft was bar slecht'

Trainer Klaas Wels is teleurgesteld en geschrokken met de prestaties van TOP Oss in de eerste helft van het duel met FC Dordrecht. "Het was bar slecht."

"Je kunt er heel veel woorden aan vuil maken, maar met die woorden vat je het kort en bondig samen", zegt de hoofdcoach van de Ossenaren na afloop van de met 1-3 verloren wedstrijd tegen FC Dordrecht. 

Hij vond de uitvoering van zijn elf spelers belabberd en bar en boos. "Ik had spreekwoordelijk in de rust elf spelers kunnen wisselen", is Wels duidelijk. "Er ging heel veel fout. Het niet verdedigen, het niet dekken, het aan de bal drie keer uit schieten, het niet nakomen wat we afgesproken hebben aan de voorkant. Dat is in een notendop wat er gebeurd is in de eerste helft."

In de tweede helft bracht Wels twee extra aanvallers in met Samet Bulut en Cas Peters. "Het ging wat beter, maar daar is alles mee gezegd. Het kwaad is dan al geschied."

Vorige week stalen de Ossenaren een punt bij NAC in Breda. De thuisploeg kreeg kans na kans, maar verzuimde de overwinning te pakken. Een rake kopbal van Rick Stuy van den Herik uit een corner bracht TOP een punt. "Dat punt heeft nul en generlei waarde als je de week erop zo'n wedstrijd op de mat legt", aldus Wels. "Als je niet beter voor de dag komt dan wat wij vandaag hebben gedaan, dan kun je nergens aanspraak op maken."