advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

TOP Oss wijzigt basiself tegen FC Dordrecht

Klaas Wels gaat wijzigingen doorvoeren in zijn basisopstelling tegen FC Dordrecht. Er moet komende vrijdag gewonnen worden om nog zicht te houden op de play-offs.

De in totaal drie wijzigingen zijn als volgt: Lorenzo Piqué is weer fit genoeg voor 90 minuten en is terug centraal in de verdediging. Op die plaats staat normaal aanvoerder Rick Stuy van den Herik. Hij schuift door naar het middenveld, omdat Lion Kaak - die daar vaak speelt - vanwege privéredenen minder getraind heeft. In de spitspositie speelt Kyvon Leidsman in plaats van Dennis van der Heijden. “Wij denken dat we met Leidsman een fysiek sterke spits hebben, maar ook een aanspeelpunt die sterk is in de lucht”, legt Wels uit.

Hoe wordt FC Dordrecht bestrijdt

Volgens de trainer is FC Dordrecht een ploeg die fel is in de duels. “We gaan proberen heel snel en vroeg agressief druk te zetten.” Ook middenvelder Philippe Rommens weet hoe FC Dordrecht het best aangepakt kan worden: ”We zullen zelf ook fel in de duels moeten zijn, dan denk ik dat we zelf aan de bal het verschil kunnen maken.’’ TOP heeft de laatste wedstrijden goed veldspel gespeeld, Go Ahead Eagles uitgezonderd. Wels wilt dit uiteraard graag voortzetten en het hiermee Dordrecht moeilijk maken.

Als TOP goede resultaten blijft halen, kan het volgens Wels snel stijgen naar plaats negen. “Het gat met Telstar is maar zes punten, als we goede resultaten halen acht ik ons zeker in staat om de negende plek te behalen.”

FC Dordrecht tegen TOP Oss wordt komende vrijdag om 18.45 uur gespeeld in het Riwal Hoogwerkers Stadion.