advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Koen Andringa nieuwe voorzitter gymnastiekvereniging V&K Uden

Gymnastiekvereniging V&K uit Uden heeft Koen Andringa als nieuwe voorzitter aangesteld. Hij is onder andere bekend als voorzitter van de Udense afdeling van KWF Kankerbestrijding.

De 46-jarige Andringa werd verkozen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zijn dochter turnt bij Vlugheid en Kracht – oftwel V&K - en op die manier raakte hij zelf ook bij de Udense gymnastiekvereniging betrokken.

In een eerste reactie op zijn aanstelling laat hij weten dat hij goed te spreken is over de organisatie binnen V&K: “Wat een professionele organisatie staat er al, zeg en wat is er de afgelopen jaren veel bereikt! Wat zijn er achter de schermen veel vrijwilligers actief in de werkgroepen. V&K is echt een vereniging in beweging: van guppies tot acro, van turnen tot volwassensport, van freerun, springroep tot demogroep. Allemaal dragen we bij aan die ambitie.”

Andringa wil ‘ambassadeur’ zijn van de club, “en de verbinding zoeken en samenwerken met gemeenten, andere sportverenigingen en maatschappelijke organisaties. Samenwerking van de organisaties kan er juist voor zorgen dat geld beter en effectiever besteed wordt.”