advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

KW1C organiseert livestream: 'Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel?'

Het Koning Willem 1 College in Den Bosch organiseert op woensdagavond 21 april een livestream ‘Ouders in de Branding’ met het thema ‘Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel?’ Het doel is om ouders en studenten tips te geven en vragen te beantwoorden over onderwijs op afstand tijdens de coronaperiode.

Tijdens de drie kwartier durende livestream komen onderwerpen als online-onderwijs, motivatie en welbevinden van de student komen aan bod. Vier ouders van studenten van verschillende opleidingen gaan hierover in gesprek met experts van de school. “De experts maakten allen de transitie van fysiek naar online onderwijs van dichtbij mee en zien dat het onderwijs onder de coronamaatregelen te lijden heeft”, aldus de organisatie van het KW1C. 

Vragen stellen

Ouders krijgen de gelegenheid om vragen te stellen over hun kind(eren). Enkele vragen waar zij een antwoord op krijgen: ‘Hoe heeft het Koning Willem I College de omslag gemaakt van fysiek naar online lesgeven?’, ‘Hoe houd ik mijn kind bij de les?’, ‘Is er door online te leren wel sprake van een volwaardig lesprogramma?’ en ‘Hoe houd ik mijn kind gemotiveerd?’

De livestream is woensdag 21 april van 19.00 tot 19.45 uur openbaar te volgen via YouTube. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.