advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Lintjesregen Bernheze: ‘Mooier als ik niks had geweten vandaag’

In Bernheze kiest de gemeente voor een theater als decor voor de lintjesuitreiking. Een verrassing was het ontvangen van het lintje dus niet meer.

15 inwoners van Bernheze werden op 24 april verrast door Burgemeester Moorman met een Koninklijke Onderscheiding. Door de coronacrisis konden de lintjes toen niet worden uitgereikt en daarom wordt dat nu alsnog gedaan in de Pas.

“Het was best wel apart, want we leven al een tijdje later dan koningsdag”, vertelt Wim Timmers. “Het zou nog verrassender zijn geweest als ik helemaal niks had geweten vandaag”, is Bert Wijnen van mening.

“Ik had ook wel graag het lintje door de burgemeester zelf opgespeld gekregen”, vertelt Bert Wijnen. Maar dat zat er helaas niet in tijdens de uitreiking, want de burgemeester moest uiteraard anderhalve meter afstand van de gedecoreerden houden.

“Het is een mooie onderscheiding, maar ik denk niet dat ik er veel mee over straat loop”, aldus Wijnen die dan ook denkt dat het lintje ergens in een koffer in een kast komt te liggen.