Loosbroek viert jubileum van WHV

Voetbalclub WHV uit Loosbroek viert dit weekend het 60-jarig jubileum en het hele dorp lijkt daar wel aan mee te doen.

Het was zaterdagmiddag druk en gezellig op en rond de velden van de club, waar een ‘stratentoernooi’ op het programma stond. Teams met bewoners van verschillende straten in het dorp namen het daar tegen elkaar op.

Voorzitter Eli van Beekveld keek tevreden toe. De drukte was voor haar geen verrassing: “Als je bedenkt dat Loosbroek zo’n 1200 inwoners heeft en dat een kwart daarvan lid is van de voetbalclub, dan weet je wel dat WHV erg leeft.” Ook over de toekomst van de club maakt ze zich geen zorgen: "In Loosbroek is de afgelopen jaren gelukkig veel gebouwd en dat zorgt ook voor aanwas van nieuwe jeugdleden. Dus we hopen dat het bouwen in het dorp ook gewoon doorgaat."

Het feestweekend begon al op Hemelvaartsdag met een meerkampdag voor de jeugd, op vrijdag gevolgd door het ‘Veld 3 Feest’. Zaterdagavond is er nog een feestavond voor leden, oud-leden en sponsoren. Op zondag is er een herdenkingsdienst voor de leden die er inmiddels niet meer zijn, met daarna een dienstenveiling en een loterij.

advertentie

Lees ook deze artikelen