advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

https://www.facebook.com/lulboompop/

Lulboompop via de livestream: "We hadden veel meer bezoekers dan normaal!"

Via een speciale livestream ging het Megense festival Lulboompop dit jaar toch door. "De beleving was als vanouds".

"We hadden alleen al via ons Youtube-kanaal zo'n 1700 unieke bezoekers. Als je er rekening mee houdt dat er per unieke bezoeker nog buren of vrienden meekijken, kun je uitrekenen dat we deze editie echt veel meer bezoekers hebben gehad dan normaal gesproken", jubelt organisator Jules van den Oever na afloop. 

Ondanks dat het festival dit jaar geen inkomsten had en moest terugschalen van twee dagen naar één avond, is Van den Oever positief over de negende editie van Lulboompop. "Het is echt super gegaan. De artiesten waren ontzettend enthousiast en we kregen ook vanuit ons publiek zulke positieve reacties". 

Het festival bestond dit jaar uit een livestream, waar vier verschillende artiesten 'optraden'. Het hoogtepunt van de avond is voor Van den Oever een makkelijke keuze: "Dat is op 1u en 51 minuten van de livestream, het moment waarop de eerder dit jaar overleden zanger van Rattleshake Snake herdacht werd. Het was ontzettend heet in die zaal, maar ik denk dat iedereen die dit zag een kippenvel-momentje kreeg."